horoscop-mihai-voropchievici-4

Zodiile care nu tolerează minciuna. Iarta, dar nu uita

Cele mai sincere zodii sunt acelea ale caror nativi sunt persoane pragmatice, cu stima de sine destul de mare si carora nu le place sa isi complice viata foarte mult.

Chiar daca spun de cele mai multe ori adevarul, ceea ce lipseste adesea la aceste zodii este tactul, ceea ce inseamna ca nu intotdeauna sunt apreciate pentru sinceritate.

Sagetator

Cel mai sincer semn al zodiacului este considerat a fi Sagetatorul. Nativul este ghidat in viata de moralitate si intotdeauna cauta adevarul din spatele oricarei situatii.

Drept urmare, pentru ca nu suporta ascunzisurile, el va spune adevarul verde in fata, indiferent cat de dureros este.

Adesea afiseaza o lipsa de tact emblematica si nu se poate spune ca atrage mereu simpatia celor din jur. Ceea ce il salveaza pe Sagetator sunt firea deschisa, optimismul si simtul umorului.

Capricorn

Capricornul se respecta pe sine destul de mult incat sa nu recurga la manipulare sau minciuna. Ca zodie de pamant, acesta este stabil si ferm si stie exact ce vrea. Pentru Capricorn, minciuna nu isi are rostul, deoarece i se pare triviala.

Persoanele care mint in jurul nativului vor fi rapid excluse din viata lui, pentru ca nu se ridica la standardele inalte pe care le are din punct de vedere social.

Taur

Taurul are o gandire traditionalista si alege siguranta in detrimentul senzatiilor tari. Pentru ca nu se simte bine pe un teren nesigur, al minciunilor, sinceritatea este una din calitatile acestei zodii, considerata a fi cea mai stabila si mai loiala.

Intr-o relatie, singura situatie in care poate ajunge Taurul sa insele este daca este sigur ca a fost inselat la randul lui.

Vezi pagina următoare

eRealitatea

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x